Verkeersonderzoek in Moergestel

In de week van 8 mei en in de week van 15 mei voert HIG Traffic Systems namens het college een verkeersonderzoek uit in en rond Moergestel. Met dit onderzoek wordt de hoeveelheid verkeer gemeten en brengen we de verkeersstromen in beeld. Het college laat dit onderzoek uitvoeren in haar hoedanigheid van wegbeheerder.
Camera’s
Tijdens het onderzoek wordt ook gebruik gemaakt van camera’s. Deze camera’s lezen de kentekens van auto’s die voorbij rijden. Deze gegevens worden alleen verstrekt aan het college en worden alleen gebruikt om routes in beeld te brengen. De gegevens worden vervolgens anoniem verwerkt en na afronding van het onderzoek verwijderd. Het onderzoek wordt gebruikt om te kijken of er verkeersmaatregelen genomen kunnen worden om de eventuele verkeersdruk te verminderen. De locaties van de camera’s zijn Oisterwijkseweg (verlengde van de Akkerweg), Tilburgseweg, Akkerweg en Oirschotseweg.
Vragen
Als u nog vragen heeft over dit onderzoek kunt u contact opnemen met de gemeente Oisterwijk via gemeente@oisterwijk.nl of via (013) 529 13 11.

Powered by WPeMatico