Open Tuinendag in Oisterwijk en Haaren

De vereniging Groei & Bloei organiseert voor het derde jaar op rij de Nationale Tuinweek. Van 11 tot en met 19 juni 2016 enthousiasmeert de grootste tuinvereniging van Nederland mensen om actief te gaan tuinieren met bloemen en planten. Thema is dit keer ‘Nederland in bloei’. Tijdens de tuinweek organiseert de vereniging diverse ‘groene’ activiteiten op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Afdeling Het Groene Woud sluit de Nationale Tuinweek af op zondag 19 juni met een Open Tuinendag in Oisterwijk en Haaren.
Open Tuinendag
Het thema ‘Nederland in bloei’ is te beleven in meer dan 1.000 particuliere tuinen in Nederland. In Oisterwijk en Haaren stellen trotse tuinbezitters hun tuin gratis open voor bezoekers tijdens de Open Tuinendag op zondag 19 juni. Kijk voor een overzicht van alle open tuinen in Oisterwijk en Haaren op www.hetgroenewoud.groei.nl.
Tegel eruit, plant erin
Met de actie ‘Tegel eruit, plant erin’ wil tuinvereniging Groei & Bloei een bijdrage leveren aan een groenere leefomgeving en de biodiversiteit in Nederland verbeteren. Samen met Intratuin organiseert Groei & Bloei een landelijke inwisselactie: wie op zaterdag 11 juni tussen 10.00 en 15.00 uur een tegel uit eigen tuin inlevert ontvangt twee gratis bij- en vlindervriendelijke planten (zolang de voorraad strekt).
 

Powered by WPeMatico