'T IJsboerinneke

Over ons
  

Ambachtelijk ijs van het platteland!

Wij zijn Marc Bierkens en Linda van der Heijden-Bierkens, broer en zus. Wij zijn geboren en getogen in Moergestel. Opgegroeid op de boerderij waar we nu boerderij-ijs maken. Marc heeft meedere opleidingen tot kok gevolgd en is inmiddels gespecialiseerd kok, daarnaast heeft hij nog een cursus ijsbereiding gevolgd. Linda heeft een opleiding tot verzorgende IG gevolgd en is daarna naar de landbouw school gegaan.

Met het oog op de toekomst, en de verbreding van de melkveehouderij, zijn wij gaan kijken wat we hier naast wilde gaan doen. Hieruit is onze keuze voor de ijsboerderij voort gekomen. We willen dan ook graag iedereen kennis laten maken met onze verschillende soorten ambachtelijk ijs, waarvan het roomijs gemaakt wordt van de melk van onze eigen koeien.

Onze koeien kunnen vanaf begin april, zodra het mooie weer begint lekker genieten van het verse gras in de wei. De koeien hebben zelf de keuze of ze naar buiten gaan of toch liever binnen blijven. ‘t ijsboerinneke bevindt zich langs vele mooie fiets- en wandelroutes. Het is een mooie plek om even een pauze te nemen en te genieten van een heerlijk ambachtelijk ijsje.

  • Bedrijfsgrootte :

Copyright © 2008 - 100% Moergestel, Alle rechten voorbehouden