Oisterwijkse testgezinnen gastvrij ontvangen op kermis

Zondag 16 juli testten de families Pelgrom-Smits en Barnhard alle attracties, vermaak- en eetzaken op de Oisterwijkse kermis. Ze hebben geproefd, hun behendigheid getest, gespeeld en de adrenaline door hun lijf laten gaan! En dat allemaal niet zomaar, we vroegen hen álle attracties te beoordelen. Ze wezen vervolgens winnaars aan in 4 categorieën: grootvermaak, kinder- en familiezaken, behendigheidsspellen en eetzaken.
Winnaars
De winnende exploitanten werden maandag verrast door de burgemeester met een echte Oisterwijkse kermisoorkonde! De winnaars zijn:•    Categorie eetzaken: Poffertjeskraam (de heer Reede junior)•    Categorie kinder- en familiezaken: Minicars (de heer Swinkels) •    Categorie oefen- en behendigheidspelen: Kamelenrace (de heer Oudsen)•    Categorie grootvermaak: Breakdance (de heer Hoefnagels)Alle exploitanten van harte proficiat!
Gastvrij ontvangen
De families zijn naar eigen zeggen enorm gastvrij ontvangen door alle exploitanten. “De exploitanten waren allemaal even vriendelijk en we hebben ontzettend veel gekregen en mogen proeven. We voelden ons erg welkom. De Oisterwijkse kermis is een hele mooie, goed samengestelde kermis. Een keuze maken was daarom erg lastig! Juist het totaal van attracties maakt het een mooie kermis. Onze uiteindelijk keuzes zijn gebaseerd op de zaken die we het meeste zouden missen als zij niet meer op de Oisterwijkse kermis zouden staan. Namens ons een dikke bedankt aan alle exploitanten!”

Powered by WPeMatico