Nieuwe toeristische folder voor Oisterwijk, Moergestel en Heukelom

Vol trots hebben Centrummanagement Oisterwijk, Buitengebiedmanagement Oisterwijk en de gemeente Oisterwijk vandaag de nieuwe toeristische folder voor Oisterwijk, Moergestel en Heukelom gepresenteerd. De folder is een zogenaamde Z-card: een compacte, uitklapbare folder die in één oogopslag een beeld geeft van de toeristische parels in onze gemeente.
10 highlights
De Z-card bevat 10 highlights van toeristisch Oisterwijk. De folder is bedoeld om bezoekers een indruk te geven van wat Oisterwijk zoal te bieden heeft op toeristisch gebied. Goede en aantrekkelijke informatie over Oisterwijk stimuleert bezoekers tot een langer verblijf. Ook moet de folder bezoekers verleiden om de website www.bezoekoisterwijk.nl te bezoeken. 
Enthousiaste reacties
Het eerste exemplaar van de Z-card is op 23 juni 2017 door wethouder Ina Batenburg overhandigd aan een gast van Camping Anne-Marie Hoeve in Oisterwijk. Hierop werd enthousiast gereageerd. Ook horeca- en recreatieondernemers reageren positief. Bij hen was al geruime tijd behoefte aan een handzame folder met plattegrond waar overzichtelijk de belangrijkste toeristische trekpleisters op staan.
Achtergrond
De Z-card is een coproductie tussen gemeente Oisterwijk, Centrummanagement en Buitengebiedmanagement. De Z-card is verspreid bij de leden van Centrummanagement en Buitengebiedmanagement en bij toeristische partners zoals Natuurmonumenten. De Z-card wordt ook verspreid bij VVV’s in omliggende gemeenten. De gemeente ondersteunt de promotie van Oisterwijk, Moergestel en Heukelom graag en stelt de eerste editie van de Z-card (50.000 exemplaren) beschikbaar aan de leden van Centrummanagement en Buitengebiedmanagement.

Powered by WPeMatico