Nationale Veldrit Moergestel gaat voortaan verder onder de naam “Grote Prijs DESTIL”

Al tientallen jaren organiseert de Stichting in het eerste weekend van december haar veldrit aan de Zandstraat te Moergestel. Deze veldrit maakt de laatste jaren deel uit van de Nederlandse topcompetitie en acteert daarmee op het hoogste niveau op de nationale kalender.

Desgevraagd laat Danny Nelissen (commercieel manager DESTIL en tevens oud-prof renner) weten: “de kwaliteit van de organisatie van de veldrit in Moergestel is ons opgevallen. Deze kwaliteit en betrouwbaarheid past bij de kernwaarden van onze organisatie. Met ons hoofdkantoor in Tilburg en meerdere locaties in Midden-Brabant willen we met deze samenwerking onze naam beter vestigen op de regionale arbeidsmarkt. Tevens gaat deze veldrit ons helpen om nog meer mensen bekend te maken met DESTIL. Want, ook al zeggen we dat we groothandel voor bouw en industrie zijn, we zijn een interessante toeleverancier voor iedereen met een Kamer van koophandel nummer.”

Met DESTIL als partner willen we ons evenement verder uitbouwen. Aan het woord is Hans Cornelis als voorzitter van de wielerstichting. ”Met de prachtige hospitality trailer van DESTIL kunnen we onze sponsoren en hun gasten nog beter ontvangen. Ook willen we andere vernieuwing gaan brengen die het veldrijden nog aantrekkelijker moeten maken bij het publiek.”

De eerste editie van de “Grote Prijs DESTIL” zal plaatsvinden op zaterdag 8 en zondag 9 december 2018.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *