Maak je Staalbergven Strippenkaart op

Door de warme dagen van de afgelopen weken kun je het je bijna niet voorstellen, maar: het is weer bijna voorbij, die mooie zomer.
Het einde van het Staalbergven Seizoen nadert snel. Houd rekening met een aantal zaken:
Maak je strippenkaart op
Heb jij een strippenkaart? Kom dan nog snel een paar keer lekker zwemmen, spelen en chillen voordat we op 20 september de poorten sluiten. Je kunt je strippenkaart namelijk niet meenemen naar het volgende seizoen. Eventueel overgebleven strippen krijg je ook niet uitbetaald.
Openingstijden naseizoen
Met het begin van het nieuwe schooljaar luiden wij het naseizoen van het Staalbergven in. Dat betekent dat de openingstijden veranderen. Met ingang van 24 augustus zijn we doordeweeks open van 13.00 uur tot 18.30 uur. In het weekend kun je terecht tussen 10.30 uur en 18.30 uur. Ook in het naseizoen geldt: reserveer je kaartje via onze webpagina Staalbergven.
Uitverkocht? Middagkaarten vaak nog beschikbaar
Op warme dagen zijn we soms uitverkocht. En dat is goed balen voor iedereen die toch gauw even wil komen afkoelen. Maar er is goed nieuws! Vaak hebben we nog wél middagkaarten beschikbaar en je krijgt dan nog 50% korting ook. Middagkaarten zijn geldig vanaf 16.00 uur.

Powered by WPeMatico