M. Meld Misdaad Anoniem in Oisterwijk

Jaarlijks melden 16.000 mensen anoniem een misdaad! Ook in Oisterwijk komen anonieme tips binnen. Hierdoor zijn in onze gemeente meerdere hennepkwekerijen en een drugslab opgerold. De gemeente Oisterwijk treedt hard op tegen de georganiseerde criminaliteit. Samen met onder andere de politie en Openbaar Ministerie worden hennepteelt, de productie van synthetische drugs en het criminele netwerk dat daarachter zit, hard aangepakt. Inwoners van de gemeente Oisterwijk kunnen daarbij een belangrijke rol spelen.
Ook bij vermoedens
Heeft u vermoedens van het dealen van drugs vanuit een bepaald adres, hennepkwekerijen of andere (drugsgerelateerde) illegale activiteiten in uw buurt? Laat het weten. Ook al bent u niet zeker, meld ook uw twijfel. Neem contact op met de politie via (0900) 88 44. Wilt u liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem (M.) via (0800) 70 00 of www.meldmisdaadanoniem.nl.
Anoniem bij M.
M. is onafhankelijk en geen politieM. ziet je telefoonnummer nietM. neemt je gesprek niet opM. ziet je IP-adres nietJe naam en adres worden nooit bekend bij M., de politie of de verdachtenWat meld je?
Dealen van drugs (locaties, kentekens, personen en/of tijdstippen)Hennepkwekerijen (locaties, huurder en/of verhuurder)Drugslabs (locaties, huurder en/of verhuurder)Opslag van drugsbenodigdheden (gevaarlijke stoffen)Verduistering van crimineel geld (witwassen)Bedreiging of afpersingIllegale prostitutieOpslag van illegaal vuurwerkVermoedens van een van bovenstaande zaken.

Powered by WPeMatico