Kunst nieuwe voetgangerstunnel: wat is uw favoriet?

Het station van Oisterwijk wordt vernieuwd. In de herfstvakantie van 2017 wordt een voetgangerstunnel onder het spoor doorgeschoven. Hierin komt een kunstwerk waarmee we de (thuis)komende en vertrekkende reiziger de bijzondere kwaliteiten van onze gemeente willen laten ervaren.
Het kunstwerk komt op 1 wand in de nieuwe voetgangerstunnel. 3 kunstenaars maken hiervoor een schetsontwerp. Een onafhankelijke professionele kunstadviescommissie brengt uiteindelijk een advies uit aan het college over de keuze voor het kunstwerk. We vinden het belangrijk dat de mening van onze inwoners ook in dat advies meegenomen wordt. Daarom organiseert de gemeente Oisterwijk een presentatieavond voor de schetsontwerpen.
Presentatieavond dinsdag 20 juni 19.30 uur
Op dinsdag 20 juni om 19.30 uur bent u van harte welkom in het raadhuis, de Lind 56 in Oisterwijk. De 3 kunstenaars presenteren hun schetsontwerp aan u en lichten dat toe. Na iedere presentatie kunt u vragen stellen aan de betreffende kunstenaar. Over smaak valt niet te twisten, maar we zijn wel benieuwd naar welk kunstwerk u het mooiste vindt! Aan het einde van de avond vragen we u dan ook uw voorkeur aan te geven. Wij verwachten dat de avond rond 21.30 uur is afgelopen. Wij hopen u te zien op 20 juni!

Powered by WPeMatico