Kermis Oisterwijk zoekt weer testgezinnen!

Zijn jij en je gezin échte kermisliefhebbers? Let dan goed op! Wij zijn op zoek naar gezinnen uit de gemeente Oisterwijk die graag de Oisterwijkse kermis willen beoordelen.
De kermis is van 12 tot en met 17 juli. Samen met jouw gezin mag je op zondag 14 juli tussen 13.00 uur en 18.00 uur gratis alle vermaakzaken, oefeningsspelen, kinder- en familieattracties, eet- en verkoopzaken testen en beoordelen. We zoeken 1 gezin met kinderen in de leeftijdscategorie tot en met 8 jaar en 1 gezin met kinderen van 9 tot en met 16 jaar.
Win een dag als testgezin
Deel via de vragenlijst op onze webpagina over de kermis wat jullie ultieme kermisattractie is en waarom jullie er zoveel lol aan beleven. Maak daarmee kans om testgezin te worden! Jullie hebben natuurlijk wél een belangrijke taak: samen beoordelen jullie de zaken op de kermis. Jullie beoordelingen leveren een winnaar op in verschillende categorieën. Burgemeester Hans Janssen reikt op maandag 15 juli de prijzen uit aan de winnende kermisexploitanten. Aanmelden als testgezin kan tot en met 21 juni.
Groot aanbod
Op de Oisterwijkse kermis staan zo’n 35 zaken. Er komen spectaculaire attracties zoals de Mad Mill, Lost Escape Adventure en de Wip-Bodyshake. Ook zijn er heerlijke lekkernijen te verkrijgen zoals Chips on a Stick, Suikerspinnen en Churros. Samen zorgen al deze attracties, vermaak- en verkoopzaken ervoor dat jong en oud kan genieten van een gezellige kermis. Volg alles over de kermis via de Nieuwsklok en via het Facebookevenement ‘Kermis Oisterwijk 2019’ op www.facebook.com/kermisMoergestelOisterwijk.

Powered by WPeMatico