Kermis Moergestel en Oisterwijk met een nieuw tintje!

Het is weer zover! Juli is kermismaand in de gemeente Oisterwijk. Vrijdag begint de Moergestelse kermis en op 14 juli barst de gezelligheid los op de Lind in Oisterwijk.
De kermissen krijgen dit jaar een nieuw tintje. We hebben de openingsactie in Oisterwijk anders ingestoken en ook voor Moergestel hebben we wat nieuws bedacht. Zo maak je in Moergestel elke dag kans op een gouden ticket. Vind jij, met behulp van de hints op sociale media, het gouden ticket? Dan geniet jij die dag gratis van de Moergestelse kermis! Van oliebol tot ijsje en van Breakdance tot botsauto’s; jou kost het niets! In Oisterwijk openen we de kermis op 14 juli vanaf 17.00u met een half uurtje gratis draaien in vele attracties! Door middel van herkenbare posters, zie jij welke attracties meedoen aan deze actie. Daarnaast mogen twee Oisterwijkse gezinnen op zondag 16 juli gratis de gehele kermis testen! Zij beoordelen alle attracties en kiezen vervolgens een winnaar in verschillende categorieën. Leuk voor de gezinnen én een eer voor de exploitanten. Ik mag 17 juli de winnende exploitanten bekendmaken. Houd sociale media in de gaten, dan weet jij welke attracties, vermaak- en eetzaken je dus niet mag missen!
Naast al die vernieuwingen blijft er ook heel veel herkenbaar. Beide kermissen staan al jaren bekend om hun gezelligheid. Inwoners komen er graag samen en bezoekers uit de regio genieten van de gemoedelijkheid en het spektakel. Er is genoeg te zien en te beleven voor jong en oud! Ik kijk er ontzettend naar uit en wens alle bezoekers een gezellige kermis toe!
Hans Janssen, burgemeester

Powered by WPeMatico