Goededoelen actie na geluidsdiscussie #IntentsFestival Oisterwijk

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni vond in de gemeente Oisterwijk Intents Festival plaats.  Dit jaarlijkse dancefestival trok over drie dagen verdeeld ruim 40.000 bezoekers en verliep in een zeer goede sfeer. In tegenstelling tot eerdere jaren was er echter een hevige discussie over geluidsoverlast.
Volgens de gemeente heeft de organisatie zich keurig aan de regels gehouden, en daarmee werden de positieve geluiden van Intents fans versterkt. Eén van die reacties was van ene Geertjan. Een ander, een bezoeker en genieter van Intents, was Maarten Winkel. Hij heeft het idee opgepakt om het positieve voorbeeld van Geertjan te gaan belonen. Maarten heeft een inzamelingsactie opgezet voor Geertjan om een taart voor hem te kopen.
Geertjan geeft het geld liever aan een goed doel, maar het gebaar is duidelijk, waardering voor de organisatie en waardering voor de positieve berichten die er immers ook en veel waren voor dit jaarlijkse event. In dit geval is Stichting Opkikker er goed mee, een stichting die uitjes organiseert voor mensen met een ernstige ziekte.
Wat ons betreft verdient deze actie een plekje in onze ‘eregalerij’ onder de noemer ‘Durf te Zorgen’!!
Lees hier meer over deze actie 
Nieuws, films en foto’s Intents Festival Oisterwijk

Powered by WPeMatico