Gastouderopvang Humanitas in Oisterwijk

Met kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen door het hele land is Kinderopvang Humanitas al vele jaren een begrip. Gastouderopvang is de laatste jaren ontwikkeld naar een professionele, goed gereguleerde, maar nog steeds zeer persoonlijke opvangvorm die flexibeler is dan de reguliere kindercentra.
Kleinschalig en professioneel
Gastouderopvang Humanitas biedt het beste van twee werelden: persoonlijke kinderopvang in een huiselijke omgeving én de zekerheid van professionele en goed georganiseerde begeleiding. Zo krijgen alle gastouders bijscholing en begeleiding van een gastouderconsulent. Gastouderopvang Humanitas is onderdeel van Kinderopvang Humanitas, een van de grootste kinderopvangaanbieders van Nederland. Het voordeel voor ouders die kiezen voor Gastouderopvang Humanitas is dat ook zij bij ziekte of vakantie eventueel kunnen terugvallen op een andere vorm van kinderopvang.
Bent u reeds gastouder of wilt u gastouder worden?
Bent u reeds gastouder en zoekt u een professionele, persoonlijke, bemiddeling? Dan kan Gastouderopvang Humanitas voor u de juiste partner zijn. Naast het verzorgen van de begeleiding en bemiddeling, bieden wij u een persoonlijk klankbord en de mogelijkheid om uw eigen voorwaarden te bepalen in de overeenkomst met de ouder. Bij het aandragen van een nieuwe ouder ontvangt u een leuke attentie!
Zoekt u een erkende gastouder?
Gastouderopvang Humanitas selecteert haar gastouders zorgvuldig. In een gesprek met de consulent maakt de ouder wensen en verwachtingen ten aanzien van een gastouder kenbaar. Vervolgens wordt in een gesprek bekeken of het klikt tussen de ouder, de kind(eren) en de gastouder, en of de wensen c.q. verwachtingen overeenkomen. Zo ontstaat de juiste match tussen ouders, gastouder én kind.
Ondersteuning consulent
Na de definitieve koppeling blijft de consulent van Gastouderopvang Humanitas de voortgang van de opvang volgen door middel van telefonische contactmomenten en evaluatiegesprekken/huisbezoeken. Daarnaast is de consulent voor u als ouder ten alle tijden beschikbaar voor vragen en advies m.b.t. de opvang, opvoeding en het aanvragen van de kinderopvangtoeslag.
De netto kosten van gastouderopvang?
Als u beide werkt en gebruik maakt van gastouderopvang, dan komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Deze bijdrage is afhankelijk van uw gezamenlijk inkomen. In onderstaand overzicht ziet u enkele voorbeelden van de totale netto kosten per maand, per inkomen, met 1 kind of 2 kinderen. Hierbij is uitgegaan van een uurtarief van € 5,- voor de gastouder, (dit kan per gastouder verschillend zijn) en 46 weken opvang op jaarbasis. Uiteraard kunnen we altijd vrijblijvend een persoonlijke berekening voor u maken.
Meer informatieWilt u ook gastouder bij Gastouderopvang Humanitas worden of bent u op zoek naar een gastouder? Neemt u dan contact op met Gastouderopvang Humanitas.
Kinderopvang Humanitas
Helvoirtseweg 9
5261 CA Vught
T 073 – 7119400
E regiomiddenbrabant@kinderopvanghumanitas.nl
www.gastouderopvanghumanitas.nl

Powered by WPeMatico