Brand in huis… Maak het mee!

Wil jij weten hoe het écht is om brand in huis te hebben? Maak het mee in de Pop-up store aan het Lindeplein. Met behulp van virtual reality zie, voel, proef en ruik je wat er gebeurt bij brand
Een klein brandje kan al binnen 3 minuten dodelijk worden. Hoewel je misschien denkt te weten wat je moet doen bij brand, slaat de paniek vaak toe als het echt zover is. En wist je dat als je slaapt, je de rook niet ruikt? Bij brand is juist de rook het dodelijkst.
Levensecht
In de Pop-up store zijn 3 dezelfde kamers ingericht, met een paar verschillen. 1 kamer is te zien in normale staat, 1 kamer op het moment dat er brand is en 1 kamer is uitgebrand. Je loopt met een virtual reality bril door deze kamers en hebt zo een levensechte ervaring van een woningbrand.
Voorkomen
Je leert je voorbereiden op een noodsituatie. Maar nog belangrijker: hoe je een noodsituatie voorkomt door je huis brandveilig te maken. De brandweer is aanwezig om je te helpen.
Openingstijden
De Pop-up store aan het Lindeplein 7-9 is open van 11.00 tot 16.00 uur, op vrijdag van 15.00 tot 20.00 uur op de volgende dagen:Donderdag 30 novemberVrijdag 1 decemberZaterdag 2 decemberDonderdag 7 decemberVrijdag 8 decemberZaterdag 9 decemberKom binnen en maak kans op een gratis brandveilig advies in je eigen huis.

Powered by WPeMatico