25 juni: inloopavond ontwikkelingen sportpark Den Donk

Sportpark Den Donk is volop in ontwikkeling. De nieuwe sportaccommodatie heeft in april het hoogste punt bereikt. De plannen voor de openbare ruimte fase 1 (rotonde tot aan de nieuwe sportaccommodatie) zijn definitief.
Het schetsontwerp voor de inrichting van de nieuwe voetbalvelden is bekend. Daarnaast is de inrichting van de waterberging (ten zuiden van de Sportlaan) zo goed als af. Ben je benieuwd naar de tekeningen van de inrichting van de openbare ruimte fase 1, het schetsontwerp van de voetbalvelden en/of de waterberging? Je vindt ze op onze webpagina over sportpark Den Donk.
Inloopavond 25 juni bij RKSV Oisterwijk
Daarnaast lichten we deze graag toe tijdens een inloopavond op 25 juni. Er is geen centrale presentatie, maar je kunt tussen 19.00 en 20.30 uur binnenlopen in de kantine van RKSV Oisterwijk voor een toelichting op de verschillende onderdelen en om de tekeningen te bekijken. Hier zullen Optisport (exploitant zwembad/sporthal), fusievereniging in oprichting v.v. Trinitas en medewerkers van de gemeente Oisterwijk aanwezig zijn om je te woord te staan. Omwonenden van sportpark Den Donk ontvangen per post een uitnodiging.

Powered by WPeMatico