18 maart: bijeenkomst Energiezuinig Ondernemen

Hoe speel ik als ondernemer slim in op de nieuwe milieuwetgeving? Om antwoord op deze vraag te geven organiseert de gemeente samen met Duurzame Energie Coöperatie Oisterwijk (DEC-Oisterwijk) op maandag 18 maart 2019 de bijeenkomst Energiezuinig Ondernemen.
Tijdens de bijeenkomst kom je als ondernemer meer te weten over hoe je efficiënt inspeelt op de nieuwe milieuwetgeving en het Activiteitenbesluit. De toegang is gratis.
Programma
De Oisterwijkse projectontwikkelaar van duurzame bedrijfspanden Jos Klanderman (Dokvast) is gastheer. In het recent gerestaureerde bedrijfspand aan de Schijfstraat 12 deelt hij tijdens de avond zijn ervaring op het gebied van energiezuinig ondernemen. Pieter Schalk, projectleider van de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant, neemt je mee in de wereld van nieuwe milieuwetgeving en welke eerste concrete stappen je als ondernemer kunt zetten. Het programma biedt veel informatie over toegankelijke energiebesparing, waaronder zonnepanelen en warmtepompen.
Aanmelden
Ben je benieuwd hoe je jouw bedrijfspand verduurzaamt? En welke concrete verplichtingen en kansen het Activiteitenbesluit jou geeft? Dan ben je als ondernemer in Oisterwijk, Moergestel of Heukelom van harte welkom! Voor deze bijeenkomst meld je je aan door een mail te sturen naar: secretariaatruimtesamenleving@oisterwijk.nl. In de mail zet je jouw naam (en die van eventuele collega’s) en bedrijfsnaam. Aanmelden kan tot en met 14 maart.
Wanneer en waar Maandag 18 maart 19.30 – 21.30 uur (vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar) Dokvast, Schijfstraat 12 in Oisterwijk Kijk voor meer informatie op de website www.dec-oisterwijk.nl.

Powered by WPeMatico